מצרכים : כף שמן זית לטיגוןפלפל אדוםפלפל צהוב/ירוקבצלגזר גדול3-4 גבעולי סלריחצי חבילת פטריותתפו"א אחד. כף אבקת קאריכפית כורכוםכף שטוחה של אורגנו300-350 מיל' מים חמים **המלצת הגשה נוספת:…
חשוב לשלב קטניות בתפריט באופן יומיומי. אם אתם לא נוהגים לעשות זאת, להתחיל עם עדשים זו בהחלט דרך קלה וטובה להתנסות בהכנתן. קל לשלב את העדשים בסלטים,…
מתכון לריזוטו קינואה תרד ופטריות, חצי מהזמן הכנה של ריזוטו מסורתי. מתכון ואופן ההכנה ע"י גלית שלגי – לחיות בריא. מצרכים כוס קינואהשמן זרעי ענביםחצי…