תפריט סגור

סלמון ברבע שעה

סלמון בתנור, הכי פשוט וטעים שיש. מנה סופר קלה! סופר מהירה! וסופר בריאה!

*בהמשך יעלו המתכונים לצ'יפס בטטה ולקינואה פטריות וקייל.

מצרכים

  •  דג  סלמון טרי!
  • לימון
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • טימין
  • שמן זית
  • תבלין על האש

הוראות הכנה

  1. בוזקים מעט לימון טרי על הדג וממתינים דקה.
  2. מורחים שכבה דקה מאוד של שמן זית על הדג מכל הכיוונים
  3. מוסיפים מלח גס, פלפל וטימין לפי הטעם.
  4. מוסיפים שכבה עבה של תבלין על האש רק על החלק העליון של הדג.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל12-15 דק לפי מיד העשייה הרצויה.
  6. מעבירים את התנור למצב טורבו למשך דקה כדי לקבל מעט קראסט בחלק העליון (להזהר בשלב זה! המרחק מקראסט לשרוף הוא קצר מאוד)
  7. בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *