תפריט סגור

תבשיל ירקות בקארי ואורגנו

מצרכים :

כף שמן זית לטיגון

פלפל אדום

פלפל צהוב/ירוק

בצל

גזר גדול

3-4 גבעולי סלרי

חצי חבילת פטריות

תפו"א אחד. 

כף אבקת קארי

כפית כורכום

כף שטוחה של אורגנו

300-350 מיל' מים חמים 

**המלצת הגשה נוספת: להגיש מעל מצע של אורז/ קינואה. כמובן גם חלבון כגון: דג, חזה עוף, טופו וכדומה.

אופן הכנה:

  1. לקצוץ בצל, ובנתיים לחמם שמן בסיר. לטגן את הבצל עד להזהבה.
  2. לחתוך את כל הירקות (כולל תפו"א) לקוביות קטנות. 
  3. להוסיף את התבלינים ולערבב היטב במשך כ-2 דק'.
  4. להוסיף את המים החמים, שיכסו טיפה את הירקות ולהביא לרתיחה.
  5. משרתחו המים, להנמיך את האש ולבשל לעוד כרבע שעה.

 

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *