מצרכים :
כף שמן זית לטיגון
פלפל אדום
פלפל צהוב/ירוק
בצל
גזר גדול
3-4 גבעולי סלרי
חצי חבילת פטריות
תפו"א אחד.
כף אבקת קארי
כפית כורכום
כף שטוחה של אורגנו
300-350 מיל' מים חמים
**המלצת הגשה נוספת: להגיש מעל מצע של אורז/ קינואה. כמובן גם חלבון כגון: דג, חזה עוף, טופו וכדומה.
אופן הכנה:
- לקצוץ בצל, ובנתיים לחמם שמן בסיר. לטגן את הבצל עד להזהבה.
- לחתוך את כל הירקות (כולל תפו"א) לקוביות קטנות.
- להוסיף את התבלינים ולערבב היטב במשך כ-2 דק'.
- להוסיף את המים החמים, שיכסו טיפה את הירקות ולהביא לרתיחה.
- משרתחו המים, להנמיך את האש ולבשל לעוד כרבע שעה.
בתיאבון!
המתכון בהשראת עדי קליינמן - דיאטנית קלינית.
אתר - www.adiklienman.co.il
דף פייסבוק - www.facebook.com/adiklienman
אתר - www.adiklienman.co.il
דף פייסבוק - www.facebook.com/