תפריט סגור

שקשוקה תרד וגבינת פטה

המתכון המושלם לארוחת ערב: מזין, בריא ומשביע!
שקשוקה ירוקה עם גבינת פטה, עשיר בירקות וחלבונים, דל שומן וטעים ביותר!
בהמלצת הדיאטנית הקלינית עדי גודל סולומון, שיטת 555 לירידה במשקל ושינוי הרגלים ב35 ימים

חומרים:
1-2 כפות שמן זית
2 בצלים ירוקים חתוכים
600 גרם עלי תרד/מנגולד טריים
מלח ופלפל שחור גרוס
6 ביצים
250 גרם גבינת פטה או בולגרית 5% מפוררת גס

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת עמוקה וגדולה על להבה בינונית, מוסיפים שמן ובצל ירוק ומאדים 2-3 דקות. מוסיפים תרד/מנגולד, ממליחים מעט, מפלפלים ומערבבים עד שהתרד/ מנגולד מתחילים להתרכך.
  2. שוברים את הביצים אחת-אחת לתוך המחבת.
  3. מכסים ומבשלים 2-5 דקות, תלוי במידת העשייה הרצויה.
  4. מפזרים פטה ומגישים מיד.


עדי גודל סולומון היא דיאטנית קלינית, מפתחת שיטת 555 לירידה במשקל ושינוי הרגלים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *