תפריט סגור

שיפודי ירקות על האש

לא רק בשר – מתכון שיאזן את ארוחת יום העצמאות – שיפודי ירקות.
עדי גודל סולומון דיאטנית קלינית- מפתחת שיטת 555 להרזייה והרגלים בריאים משתפת אותנו במתכון בריא ליום העצמאות.

מצרכים להכנת שיפודי ירקות על האש:

2 קישואים חתוכים לפרוסות
2 גזרים חתוכים לפרוסות
פלפל אדום, צהוב וכתום – חתוכים לקוביות בגודל 4-5 ס"מ.
סלסלת פטריות
חופן עגבניות שרי שלמות
בצל סגול חתוך לקוביות בגודל 4-5 ס"מ
למרינדה:
4 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
2 שיני שום כתוש
עלי טימין/אורגנו
כפית סילאן או דבש
מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

  1. משפדים את הירקות
  2. משרים את הירקות במרינדה לפחות שעה
  3. צולים במנגל. מברישים מספר פעמים את הירקות המשופדים במרינדה – תוך כדי ובסיום הצלייה.

עדי גודל סולומון הינה דיאטנית קלינית – מפתחת שיטת 555 להרזייה והרגלים בריאים
לקביעת פגישה אישית חייגו עכשיו: 054-558-8694
אתר הבית של עדי גודל סולומון


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *