מתכון לריזוטו קינואה תרד ופטריות, חצי מהזמן הכנה של ריזוטו מסורתי. מתכון ואופן ההכנה ע"י גלית שלגי – לחיות בריא.
מצרכים
- כוס קינואה
- שמן זרעי ענבים
- חצי בצל קצוץ
- 2-3 שיני שום כתושות
- חבילת פטריות פורטובלו חתוכות
- רבע כוס סויה תמרי
- 2 כוסות עלי תרד טריים
הוראות הכנה
- מבשלים כוס קינואה עם 2 כוסות מים במשך 5-7 דקות.
- במחבת נפרדת, מטגנים חצי בצל קצוץ עד לשקיפות ב3 כפות מים יחד עם כף שמן זרעי ענבים.
- מוסיפים את שיני השום הכתושות.
- מוסיפים את פטריות הפורטובלו ומערבבים כ5 דקות.
- מעבירים חצי מהתערובת לבלנדר ומוסיפים רבע כוס סויה (תמרי), חצי כוס מים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את הקינואה המבושלת ואת התערובת מהבלנדר למחבת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- מערבבים ומוסיפים 2 כוסות עלי תרד טריים , מערבבים כשתי דקות ומגישים. בתיאבון!
המתכון בחסות גלית שלגי - לחיות בריא
אתר - https://www.galitshalgi.co.il/
פייסבוק - https://www.facebook.com/galitshalgy/
פייסבוק - https://www.facebook.com/galitshalgy/