תפריט סגור

ריזוטו – קינואה תרד ופטריות

ריזוטו קינואה תרד ופריות

מתכון לריזוטו קינואה תרד ופטריות, חצי מהזמן הכנה של ריזוטו מסורתי. מתכון ואופן ההכנה ע"י גלית שלגי – לחיות בריא.

מצרכים

  • כוס קינואה
  • שמן זרעי ענבים
  • חצי בצל קצוץ
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • חבילת פטריות פורטובלו חתוכות
  • רבע כוס סויה תמרי
  • 2 כוסות עלי תרד טריים

הוראות הכנה

  1. מבשלים כוס קינואה עם 2 כוסות מים במשך 5-7 דקות.
  2. במחבת נפרדת, מטגנים חצי בצל קצוץ עד לשקיפות ב3 כפות מים יחד עם כף שמן זרעי ענבים.
  3. מוסיפים את שיני השום הכתושות.
  4. מוסיפים את פטריות הפורטובלו ומערבבים כ5 דקות.
  5. מעבירים חצי מהתערובת לבלנדר ומוסיפים רבע כוס סויה (תמרי), חצי כוס מים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  6. מוסיפים את הקינואה המבושלת ואת התערובת מהבלנדר למחבת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  7.  מערבבים ומוסיפים 2 כוסות עלי תרד טריים , מערבבים כשתי דקות ומגישים. בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *