תפריט סגור

קציצות מהירות

מתכון לקציצות מהירות עם "טוויסט" שנותן אווריריות לקציצות וגם ערך תזונתי מוסף!
תודה לדיאטנית קלינית עדי גודל סולומון, לעוד טיפים היכנסו לעמוד שלה

חומרים:
חצי ק"ג בשר בקר טחון (עדיף דל שומן כגון כתף)
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
בצל גדול קצוץ
1 קישוא מגורר
מלח
תבלין לקבב או כמון/פלפל שחור.
אופן ההכנה:

  1. מערבבים היטב את כל החומרים, יוצרים כדורים ומשטחים מעט באמצע.
  2. מחממים בתנור, מחבת טפלון או "על האש".

עדי גודל סולומון היא דיאטנית קלינית, מפתחת שיטת 555 לירידה במשקל ופיתוח הרגלים בריאים לאורך זמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *