תפריט סגור

קבב דגים על האש או במחבת

קבב דגים על האש

בתיה אלימלך דיאטנית קלינית משתפת אותנו במתכון שלה לקבב דגים אותו ניתן להכין על הגריל או במחבת.

מצרכים להכנת קבב דגים על האש:

  • 700 גרם דג ללא עור או עצמות( דניס טרי/מוסר/פילה לברק או דג קפוא שהופשר וסונן מנוזלים)
  • שן שום
  • חופן פטרוזליה
  • כף שמן זית
  • 3-4 פרוסות פלפל ירוק חריף טרי
  • 4 כפות פירורי לחם / קמח שקדים
  • ביצה
  • מיץ מלימון
  • פלפל
  • מלח

אופן הכנה:

  1. בבלנדר קוצצים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. עם ידיים רטובות יוצרים קבבים או קציצות.
  3. צולים על הגריל או על מחבת שחומם מראש עם מעט שמן ומעבירים לצלחת עם נייר סופג (אם עושים קבב יש לצרוב קלות מכל הצדדים).

    מגישים עם טחינה או מטבל של יוגורט עם מיץ לימון מלמעלה.

בתיה אלימלך הינה דיאטנית קלינית מומחית לסוכרת יועצת התזונה של האגודה הישראלית לסוכרת.
רוצים ייעוץ מקצועי מבתיה אלימלך חייגו עכשיו : 050-533-0655
אתר הבית של בתיה אלימלך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *