תפריט סגור

פשטידת ירקות מוצלחת

עדי גודל סולומון דיאטנית קלינית משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ירקות מוצלחת.

מצרכים להכנת פשטידת ירקות מוצלחת:

פשטידת ירקות

  • ירקות (פטריות/ברוקולי/בצל/תרד/קישואים/כרובית)
  • 1 קופסת קוטג'
  • 3 ביצים
  • 1 קופסה גבינה עד 5% ( צפתית או בולגרית או לבנה)
  • 2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 2 כפות קמח תופח
  • 2 כפות קוואקר
  • מלח
  • תבלינים לפי הטעם האישי
  • פלפל

אופן הכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים מלבד הפרמזן עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. שמים בתבנית ומפזרים מעל את הפרמזן.
  3. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 עד להזהבה (כ-40 דקות).
  4. מוציאים מהתנור נותנים לפשטידה להתייצב ואז פורסים ומגישים.

עדי גודל סולומון הינה דיאטנית קלינית – מפתחת שיטת 555 להרזייה והרגלים בריאים
לקביעת פגישה אישית חייגו עכשיו: 054-558-8694
אתר הבית של עדי גודל סולומון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *