תפריט סגור

פיצה עם יוגורט – מתכון מפתיע

פיצה עם יוגורט

עדי גודל סולומון דיאטנית קלינית משתפת אותנו עם מתכון מפתיע לפיצה.

מצרכים להכנת פיצה עם יוגורט:

  • לבצק:
  • 3/4 כוס קמח מלא תופח + 1 כוס קמח רגיל תופח 
  • 1/2 כפית מלח 
  • 1 גביע (200 מ"ל) יוגורט 3%

    לרוטב:
  • 1 קופסא (400 גרם) עגבניות מרוסקות
  • קמצוץ מלח גס
  • כפית שמן זית
  • אורגנו/בזיליקום – אפשרות 
  • 1/4 כפית סוכר 

    לתוספות:
  • פטריות,פלפלי,תירס,עגבניות,זיתים (לפי הטעם האישי)
  • גבינת מוצרלה מגורדת (100 גרם)

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד,מינימום לישה של 5 דקות.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  3. מחממים תנור ל-220 ממעלות
  4. מרדדים את הבצק לצורת פיצה,שמים בתבנית עם נייר אפיה,מפזרים מעל הבצק את הרוטב שהכנו ומעל את המוצרלה המגורדת והתוספות.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות בחלק התחתון של התנור למשך 8-10 דקות,עד אשר הגבינה מותכת ושולי הפיצה זהובים.

עדי גודל סולומון הינה דיאטנית קלינית
לקביעת פגישה אישית חייגו עכשיו : 054-558-8694
אתר הבית של עדי גודל סולומון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *