תפריט סגור

סלט כרובית, ירוקים ורימונים

סלט חגיגי ועשיר לראש השנה. מתכון מעדי גודל סולומון דיאטנית קלינית.

מצרכים:
גרגרים מרימון שלם
1/2 כרובית
צרור פטרוזיליה
3 גבעולי בצל ירוק
4 גבעולי סלרי
חופן חמוציות
חופן שקדים או פקאנים
חופן אגוזי מלך

לרוטב:
מיץ מלימון שלם
כף סוכר
2 כפות שמן
כפית מלח
מעט פלפל שחור
 
אופן ההכנה:

  1. את חצי הכרובית שוטפים היטב (אפשר גם להשרות במים קרים במשך 10 דקות).
     
  2. את הפטרוזיליה, הסלרי והבצל הירוק קוצצים דק.
     
  3. בקערה גדולה מגרדים את הכרובית השטופה בפומפייה דקה.
     
  4. מוסיפים לקערה את הירק הקצוץ, החמוציות, גרגרי הרימון ומערבבים.
     
  5. בקערה קטנה מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
     
  6. קוצצים את האגוזים או משאירים שלמים ומפזרים על הסלט.
     
  7. מוזגים את הרוטב על הסלט ומגישים טרי.

עדי גודל סולומון היא דיאטנית קלינית מפתחת שיטת 555 לירידה במשקל ושינוי הרגלי אכילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *