תפריט סגור

מתכון לקרפ ללא סוכר וללא גלוטן

קרפ ללא סוכר וללא גלוטן

מצרכים להכנת קרפ ללא סוכר וללא גלוטן:

120 גרם קמח שקדים (1 כוס)
2/3 כוס חלב שקדים לא ממותק
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית תמצית סטיביה
קורט מלח

אופן הכנה:
1. בבלנדר מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה וקרמית.
2. מחממים מחבת מתאימה על חום בינוני,כאשר חמה, משמנים קלות למנוע הדבקות ואז יוצקים לתוך המחבת כל פעם רבע כוס מהבלילה.
3. ברגע שצד אחד מזהיב הופכים צד וממשיכים עד לקבלת צבע זהוב בשני הצדדים.
4. מסירים מהמחבת ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *