תפריט סגור

מרק עדשים כתומות

מרק נהדר ומזין, פשוט להכנה. מאת הדיאטנית עדי גודל סולומון

מצרכים ל8-10 מנות 

1 כף שמן 

בצל גדול

3 שיני שום

5 גזרים 

400-500 גרם דלעת 

2 כוסות עדשים כתומות 

1 כפית כמון

1 כף גדושה פפריקה

מלח, פלפל 

2.5 ליטר מים 
חופן פטרוזילה קצוצה

 הוראות הכנה: 

מטגנים בצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים שום ומטגנים קלות. מוסיפים דלעת וגזר ומטגנים עוד 3-2 דקות.

מוסיפים עדשים, כמון ופפריקה, מערבבים ומוסיפים מים.

מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות לריכוך העדשים. מתבלים במלח ופלפל,
ומעט פטרוזיליה לעיטור.

עדי גודל סולומון היא דיאטנית קלינית מפתחת שיטת 555

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *