מרק נהדר ומזין, פשוט להכנה. מאת הדיאטנית עדי גודל סולומון
מצרכים ל8-10 מנות
1 כף שמן
בצל גדול
3 שיני שום
5 גזרים
400-500 גרם דלעת
2 כוסות עדשים כתומות
1 כפית כמון
1 כף גדושה פפריקה
מלח, פלפל
2.5 ליטר מים
חופן פטרוזילה קצוצה
הוראות הכנה:
מטגנים בצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים שום ומטגנים קלות. מוסיפים דלעת וגזר ומטגנים עוד 3-2 דקות.
מוסיפים עדשים, כמון ופפריקה, מערבבים ומוסיפים מים.
מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות לריכוך העדשים. מתבלים במלח ופלפל,
ומעט פטרוזיליה לעיטור.
עדי גודל סולומון היא דיאטנית קלינית מפתחת שיטת 555