תפריט סגור

לחמניות גבינה

כשבא לכם לגוון את הלחמניות הרגילות בעוד חלבון, סידן, ויטמינים וסיבים תזונתיים- פשוט הפכו אותם ללחמניות גבינה.
מתכון באדיבות הדיאטנית עדי גודל סולומון, מפתחת תכנית 555 לירידה במשקל ושינוי הרגלים

כמות ל- 30 לחמניות
1 לחמניה = מנת פחמימה (כמו פרוסת לחם)

חומרים:
1.5 כוסות (350 ג') קמח חיטה
1 כוס קמח שיפון/כוסמין
1 שקית אבקת אפייה
3 ביצים
קופסת קוטג' / קופסת גבינה לבנה (250 גרם)
200 גרם גבינה קשה מגורדת (בולגרית, פטה.. )
2- 3 כפות גבינה צהובה מגורדת או גבינת פרמזן מפוררת
שן שום כתושה
3 כפות שמן זית

אופן הכנה:
-לערבב הכל ולצקת לתבנית שקעים.
אפשר לתת לילדים לקשט עם זיתים, פלפל אדום קצוץ, תירס ועוד.
-להכניס לתנור שחומם מראש  180 מעלות כ- 30 דקות או עד להזהבה.

בתאבון 🙂

עדי גודל סולומון היא דיאטנית קלינית, לחצו כאן לטיפים לשיפור מיידי בהרגלי אכילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *