תפריט סגור

לביבות ברוקולי מושלמות

לביבות ברוקולי מושלמות

עדי גודל סולומון דיאטנית קלינית משתפת אותנו במתכון שלה ללביבות ברוקולי מושלמות.

מצרכים להכנת לביבות ברוקולי:

  • 1 ביצה
  • שקית ברוקולי של סנפרוסט – 800 גרם
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 כפות טחינה גולמית (עדיף משומשום מלא)
  • 1-3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות פרורי לחם / שיבולת שועל
  • 1/2 כפית מלח
  • כף שמן
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

  1. את הבצל מטגנים בכף שמן וחולטים את הברוקולי במים רותחים.
  2. את הברוקולי קוצצים דק (עדיף במעבד מזון או בסלייסר).
  3. שמים בקערה את הברוקולי הקצוץ והבצל שטיגנו,מוסיפים את הביצה,טחינה גולמית,שיני שום,פרורי לחם,מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים את התערובת למקרר להתייצבות למשך כחצי שעה.
  5. על תבנית עם נייר אפיה אפיה משומן שמים תלוליות של התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.

עדי גודל סולומון הינה דיאטנית קלינית
לקביעת פגישה אישית חייגו עכשיו : 054-558-8694
אתר הבית של עדי גודל סולומון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *