תפריט סגור

חומוס עדשים מפתיע

יש ללחוץ על כפתור העריכה כדי לשנות את הטקסט הזה. לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולהע צופעט למרקוח איבן איף, ברומץ כלרשט מיחוצים. קלאצי צש בלי.

מצרכים

  1. שן שום כתושה
  2. 3 כפות טחינה גולמית
  3. כוס עדשים כתומות
  4. חצי כוס מים מינרלים (מוסיפים בהדרגה)
  5. מיץ מחצי לימון
  6. שליש כפית כמון
  7. כפית מלח שטוחה

אופן הכנה

א. מבשלים את העדשים בסיר עם מים שמכסים את העדשים 5 ס"מ מעל עד שמתרככות ומפרקות בקלות.

ב. לאחר מכן מסננים את העדשים.

ג. מוסיפים את התבלינים ושאר המרכיבים ( לא כולל החצי כוס מים) ומערבבים.

ד. מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת במרקם רצוי.

ה. אם ברצונכם לקבל מרקם חלק יש להעביר למעבד מזון ולטחון בפולסים קצרים

ו. תוספות להגשה: פפריקה מתוקה, שמן ופטרוזיליה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *