חביתה בתוספת קייל ופטריות, אחלה מקור לחלבון, טעים, מהיר וקל!
מצרכים
- שמן זית
- 4 ביצים
- בצל סגול קטן קצוץ
- 3 פטריות פורטובלו חתוכות בינוני
- חופן קייל ללא גבעול, חתוך.
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה מתוקה
- גבינת גרנה פדנו מגורדת
הוראות הכנה
- מחממים מעט שמן זית במחבת (עדיף NON-STICK)
- מנמיכים את האש לבינונית ומטגנים את הבצל הסגול כדקה.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים כחצי דקה
- מוסיפים את הקייל וממשיכים לטגן עד שהקייל מתרכך.
- בצלחת נפרדת מערבבים 4 ביצים עם התבלינים, מוסיפים לבפנים 30-40 גרם גבינת גרנה פדנו ומערבבים.
- מוסיפים את הביצים למחבת בצורה שיכסו את כל הירקות, מנמיכים טיפה את האש ומכסים עד שהחביתה מבושלת.
- מומלץ להגיש עם טוסטונים (מלחם מלא), זעתר וגבינת עזים.