תפריט סגור

חביתת פטריות וקייל

חביתה בתוספת קייל ופטריות, אחלה מקור לחלבון, טעים, מהיר וקל!

מצרכים

  • שמן זית
  • 4 ביצים
  • בצל סגול קטן קצוץ
  • 3 פטריות פורטובלו חתוכות בינוני
  • חופן קייל ללא גבעול, חתוך.
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • גבינת גרנה פדנו מגורדת

הוראות הכנה

  1. מחממים מעט שמן זית במחבת (עדיף NON-STICK)
  2. מנמיכים את האש לבינונית ומטגנים את הבצל הסגול כדקה.
  3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כחצי דקה
  4. מוסיפים את הקייל וממשיכים לטגן עד שהקייל מתרכך.
  5. בצלחת נפרדת מערבבים 4 ביצים עם התבלינים, מוסיפים לבפנים 30-40 גרם גבינת גרנה פדנו ומערבבים.
  6. מוסיפים את הביצים למחבת בצורה שיכסו את כל הירקות, מנמיכים טיפה את האש ומכסים עד שהחביתה מבושלת.
  7. מומלץ להגיש עם טוסטונים (מלחם מלא), זעתר וגבינת עזים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *